|
Vähifoorum Kõrbe teeb ilusaks see, et kusagil varjab ta kaevu (A.De Saint-Exupéry "Väike prints")
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
KristaT
|
Postitatud: Esm Juun 19, 2017 4:40 pm Teema: KLL |
|
|
Tere! 01.detsembril 2016 sain diagnoosiks krooniline lümfoidne leukeemia (II staadium, ravi vajaduse piiripeal, jälgimisel). Arst rääkis mulle sümptomitest, mida peab jälgima ja aprillis ütles, et talle teeb natuke muret, et mu näidud on halvenenud. Arvan, et olen esimesest ¹hokist üle saanud. Enesetunne on OK, käin tööl ja kui vähegi mahti saan, siis korra-paar nädalas ka orienteerumas. Aeg-ajalt esineb paari-kolme päevaseid perioode, kus ma õhtuti kustun väga varakult ära. Parim enesetunde turgutaja on päike!
Kas siin on keegi, kellel on olnud kokkupuude sama diagnoosiga?
Suur aitäh kõigile, kes seda postitust märkavad ja oma kogemust jagavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey
|
Postitatud: Esm Okt 23, 2017 8:59 pm Teema: |
|
|
Tere,
elan sama diagnoosiga kolmandat aastat, jälgimisel kauem. Leukotsüütide, lümfotsüütide arv tasapisi tõuseb, kuigi on olnud ka langusi, üldtendents siiski suurenev. Minu arst on vähese jutuga, seepärast küsin- millised on piiripealsed näidud, milliseid sümptome pead jälgima? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit