|
Vähifoorum Kõrbe teeb ilusaks see, et kusagil varjab ta kaevu (A.De Saint-Exupéry "Väike prints")
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kerahein
|
Postitatud: Nelj Apr 17, 2008 7:42 am Teema: raviarsti vahetus |
|
|
Kas keegi on arsti vahetanud ja sellega rahule jäänud või kahetsenud? Mis sundis seda tegema? Kui keegi tahab nimesid nimetada, siis võiks seda privaatsõnumiga teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
li-li Site Admin

|
Postitatud: Nelj Apr 17, 2008 1:33 pm Teema: |
|
|
Õnnex pole mul sellist vajadust olnud - olen olnud õnnistatud tip spetsialistidega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pandariin

|
Postitatud: Nelj Apr 17, 2008 1:52 pm Teema: |
|
|
Ka minul on parim Hiiu kirurg-onkoloog. Olgu, et tal on vähe aega, aga ta on tark ja ma usaldan teda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
manzu
|
Postitatud: Nelj Apr 17, 2008 10:40 pm Teema: |
|
|
mina olin sunnitud valima uue arsti, sest minnes ühel päikeselisel sügisesel päeval plaanilisele visiidile, öeldi mulle registratuuris: sorry, aga su arst suri paar nädalat tagasi infarkti, kelle juurde me sulle uue aja paneme ... nii ta läks.
üldiselt, kui ikka oma raviarstiga klappi pole, siis võiks ju proovida kellegi teise juurde minna. erinevad inimesed - erinevad suhtumised, mitmed väga suurepärased spetsialistid-teadlased ei oska teinekord patsiendiga suhelda ehk teisisõnu valida just õiget suhtlusviisi ja ei saa sellest ise arugi.
arst ütleb sarnase lause ja 1patsient naerab, samas 2patsient ¹okis-pisarais, 3patsient vaatab segaduses abi(tõlke)sooviga tugiisiku poole - eksole. oleme erinevad. õnneks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit