|
Vähifoorum Kõrbe teeb ilusaks see, et kusagil varjab ta kaevu (A.De Saint-Exupéry "Väike prints")
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Maria41
|
Postitatud: Nelj Jan 31, 2013 2:26 pm Teema: Kas healoomulise kasvajaga võib kaasneda väsimus? |
|
|
Nüüdseks olen arsti juures käinud ja tulemuse teada saanud: vasakus rinnas on fibroadenoom, nii et muretsemiseks põhjust ei peaks olema. Oma haiguslugu vaadates sain aru, et jämenõela biopsiast analüüsi ei saanudki teha, kuna see vedelik olevat liiga palju verd sisaldanud, kirjas oli: diagnoositav materjal ebapiisav. Kuna mul on ema ja vanaema mõlemad surnud rinnavähki, siis arst otsustas, et parem oleks siiski see moodustis sealt rinnast välja võtta ja nüüd lähengi 21. veebruari opile. Arst ütles küll, et pole midagi halba jne, aga minu mure on väsimuse pärast. Olen pidevalt nii väsinud, et tahaks ainult pikali olla, lihtsalt ei jõua mitte midagi ja palavik on ka püsinud, nüüdseks viiendat kuud. Küsiks, kas kellegil on ka kasvajaga (ükskõik siis millisega) kaasnenud väsimust ja väikest palavikku?
Tänud ette! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiikar
|
Postitatud: Nelj Jan 31, 2013 4:24 pm Teema: |
|
|
Enda puhul ma väsimust ja palavikku küll ei mäleta sellest perioodist, kui avastasin tüki rinnas ja uuring seda kinnitas.
Küll aga on minu puhul märk väsimusest kindlaks signaaliks, et hemoglobiinitase on liiga madal ja aeg on hakata rauatablette krõbistama. Ja otse loomulikult kõigepealt ikka lähen perearsti juurde vereproovi tegema.
Kui Teil stressi tõttu söögiisu kehvake on olnud, siis võib arvata, et hemoglobiin ongi „süüdlane“. Teine asi on D-vitamiini vaegus, mis meie päiksevaesel talveperioodil on kerge tekkima ja mis samuti võib väsimustunde põhjuseks olla.
Aga eelkõige siiski soovitan minna perearsti juurde ja rääkida oma muredest talle.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit