|
Vähifoorum Kõrbe teeb ilusaks see, et kusagil varjab ta kaevu (A.De Saint-Exupéry "Väike prints")
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Marimell
|
Postitatud: Kolm Apr 03, 2019 12:46 pm Teema: kutse uurimuses osalema |
|
|
Tere
Mina olen tudeng Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist (tervisedenduse eraia) ja kirjutan hetkel oma lõputööd, mis käsitleb/selgitab neid põhjuseid, miks Eesti ravikindlustatud 50-69. aastased naised, kes kuuluvad rinnavähi sõeluuringu sihtrühma, ei ole osa võtnud uuringust. Tunnen selle teema vastu väga suurt ja siirast huvi, tahan väga aidata prandada meie sõeluuringute korralduslikku poolt nii, et naised pöörduksid meelsamini regulaarsele kontroll-uuringule.
Minu pöördumise põhjuseks on soov leida 2 naist, kes on vanuses 50+ ja ei ole pöördunud riigi poolt pakutavale rinnavähi sõeluuringule ning oleks valmis vastama mõningatele minu küsimustele.
Kui Sa oled üks neist naistest ja oleksid nõus minule 30 minutit pühendama, siis palun anna endast märku e-mailitsi: Marilyn@online.ee
Tänan, soovin teile kõigile palju tervist ja päikest!
Marilyn |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit