|
Vähifoorum Kõrbe teeb ilusaks see, et kusagil varjab ta kaevu (A.De Saint-Exupéry "Väike prints")
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hake
|
Postitatud: Esm Jan 04, 2010 8:10 pm Teema: Letrozol - ratiopharm 2,5 mg |
|
|
Head uut aastat! Minule määrati täna uus hormoonravi,sellise nimega tabletid.Kas keegi võtab neid ja kuidas on,kas on kõrvalnähte,kas kaal tõuseb,olen suvest päris korralikult alla võtnud ja kuidagi ei tahaks jälle juurde võtta,ikka palju kergem on olla.Meeldetuletuseks,et mul rinnavähk metastaasidega luudes.Päikest kõigile  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kadi
|
Postitatud: Nelj Sept 16, 2010 6:34 pm Teema: Letrozole e. Femara |
|
|
Leidsin, et selle rohu teine nimi on Femara.
Femara® (letrozole) 2.5 mg tablets are approved for the adjuvant (following surgery) treatment of postmenopausal women with hormone receptor-positive early stage breast cancer. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hake
|
Postitatud: Nelj Sept 16, 2010 8:45 pm Teema: |
|
|
Tänan, aga mitte midagi ei saa aru. Päikest kõigile  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kadi
|
Postitatud: Nelj Sept 16, 2010 10:27 pm Teema: |
|
|
Femara teema on minu meelest ka siin foorumis olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mon
|
Postitatud: Reede Sept 17, 2010 12:14 am Teema: Re: Letrozol - ratiopharm 2,5 mg |
|
|
hake kirjutas: | Head uut aastat! Minule määrati täna uus hormoonravi,sellise nimega tabletid.Kas keegi võtab neid ja kuidas on,kas on kõrvalnähte,kas kaal tõuseb,olen suvest päris korralikult alla võtnud ja kuidagi ei tahaks jälle juurde võtta,ikka palju kergem on olla.Meeldetuletuseks,et mul rinnavähk metastaasidega luudes.Päikest kõigile  |
hake,
see kirje sul jaanuari kuust siin
ehk nüüd ise saad teada anda, et kuidas see rohi sulle mõjunud on?
mind see väga huvitaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit